James Arthur vydává nové album s názvem Bitter Sweet Love. V únoru zazpívá i v Praze

V podstatě přes noc se z něj stala popové hvězda. Příběh Jamese Arthura, který v roce 2012 vyhrál pěveckou talentovou soutěž, zná ve Velké Británii snad každý. Zpěvák s podmanivým chraplákem v pátek vydává novou desku.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

James Arthur

James Arthur má na kontě pět studiových desek a před necelým rokem získal cenu za jeden bilion streamů ve Spojeném Království (Archivní foto) | Zdroj: Profimedia

Tuhle píseň chtěl vydat už roky, ale až teď podle něj nastal ten správný čas. Jeden z prvních singlů Blindside z nové desky je o tom, jak se James Arthur zamiloval do správné osoby ale ve špatný čas. Je to energická píseň se smutným textem.

Přehrát

00:00 / 00:00

Poslechněte si celou reportáž o nové desce Jamese Arthura

„Když jsem tuhle píseň nahrával, nebyl jsem si úplně jistý tou melodií, dokonce jsem ji chtěl v jednu chvíli úplně zahodit,“ řekl v rozhovoru pro britskou televizi ITV k písni Blindside Arthur.

„Na nové desce jsou ale třeba i písně, které jsou lehce inspirovány americkou country hudbou a to se mi dost líbí,“ doplňuje pětatřicetiletý zpěvák.

Taylor Swift ustojí tříhodinový koncert i neustálou pozornost. Je nejvyhledávanější popstar světa

Číst článek

Na albu Bitter Sweet Love je třináct nových skladeb. Tři z nich pak James Arthur ještě nahrál akusticky. Právě akustickými písněmi zaujal v roce 2012 v britské verzi pěvecké soutěže X Factor. 

James Arthur má na kontě pět studiových desek a před necelým rokem získal cenu za jeden bilion streamů ve Spojeném království. Tohle nové ocenění získali už taky třeba George Ezra, Coldplay nebo ABBA.

A nové, ale i starší písně Jamese Arthura můžete naživo slyšet na novém celosvětovém turné. S ním se 22. února zastaví i v Praze.

Jiří Štefl Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme