Vrací se Koncerty pro jiné myšlenky. V sobotu vystoupila Bára Hrzánová a část její kapely

Koncerty pro jiné myšlenky se vracejí se svou předvánoční sérií spojenou s projektem Ježíškova vnoučata. Po tři sobotní večery oslovíme pečovatelky a pečovatele v domovech pro seniory, všechny dárce a nakonec seniory, kteří se mohou připojit prostřednictvím videopřenosu a užít si tak program, který by za nimi jinak dorazit nemohl.

Praha (Aktualizováno: 20:04 5. 12. 2020) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

V sobotu 5. prosince zahrála Bára Hrzánová a část její kapely, navíc v doprovodu jejího manžela Radka Holuba. Nalaďte si Radiožurnál od 18.30.

Když to šlo, odehrála Bára Hrzánová se svou kapelou spoustu koncertů pro seniory přímo v jejich domovech. Tentokrát zazpívala na dálku a s poděkováním pro všechny, kdo o seniory pečují. Bára Hrzánová, Radek Holub, akordeon a housle a moderátorka Lucie Výborná.

Anna Duchková, Tomáš Černý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme