Tři porážky a konec. Kometu Brno po nepovedeném startu extraligy opouští trenér Martinec

Patrik Martinec už není trenérem hokejistů Komety Brno. Po třech porážkách v úvodních třech extraligových zápasech rezignoval. Poslední celek tabulky to v sobotu oznámil na svém webu. O nové podobě realizačního týmu vedení klubu jedná.

Brno (Aktualizováno: 11:48 23. 9. 2023) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Patrk Martinec skončil na lavičce hokejistů Brna už po třech zápasech nové extraligové sezony

Patrk Martinec skončil na lavičce hokejistů Brna už po třech zápasech nové extraligové sezony | Foto: Radim Strachoň | Zdroj: MAFRA / Profimedia

„I když se naše cesty rozcházejí, chtěl bych celé organizaci poděkovat a hlavně do budoucna popřát, ať se Kometě daří. Když se za svým brněnským angažmá ohlédnu, mrzí mě především výsledek loňského čtvrtfinále a pak samozřejmě nepovedený vstup do letošního ročníku, na základě kterého jsem se rozhodl rezignovat,“ uvedl Martinec, který vedl Kometu od loňského prosince.

Martinec zažil v Kometě první extraligové angažmá v roli hlavního kouče. Dříve byl asistentem ve Spartě a v Českých Budějovicích. Od předloňského března, kdy střídačku už poněkolikáté opustil majitel klubu Libor Zábranský, byl už třetím trenérem brněnského týmu po Jiřím Kalousovi a Martinu Pešoutovi.

V neděli hokejisté Brna nastoupí na ledě Mladé Boleslavi, které se vstup do nového ročníku také příliš nevydařil. Po třech kolech mají Středočeši dva body za páteční výhru 2:1 v Hradci Králové po samostatných nájezdech.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme