‚Vítej, Damiánku.‘ Gólman Bartošák po vychytané výhře spěchal do porodnice

Jedny z nejúspěšnějších a také nejhezčích hodin v životě za sebou má brankář české hokejové reprezentace Patrik Bartošák. Po vychytané výhře nad Švédskem spěchal do Ostravy, kde byl u porodu svého prvního potomka.

Bratislava/Ostrava Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Patrik Bartošák v zápase proti Švédsku

Patrik Bartošák v zápase proti Švédsku | Foto: David W Cerny | Zdroj: Reuters

„Elektřina drží, ale praskla voda,“ oznámil brankář české hokejové reprezentace Patrik Bartošák v noci svým fanouškům na instagramovém profilu. Nešlo o svérázný popis oslav vítězství nad Švédskem, gólman měl úplně jiné starosti.

Slovensko 2019 bez hymny. Poslechněte si, jak hokej pronikl do hudby

Číst článek

Kustod Filip Ondráček ho o půlnoci vezl do Ostravy, aby byl u narození svého prvního potomka. 10. květen byl totiž nejen datem zahajovacího zápasu mistrovství, ale také termínem porodu.

Bartošák junior na sebe nenechal dlouho čekat. „Vítej, Damiánku,“ napsal gólman ráno. Syn se narodil v půl desáté, má 3460 gramů a 51 centimetrů.

Patrik Bartošák si ale syna dlouho neužije. Z Ostravy spěchá zpátky do Bratislavy, kde už v sobotu večer hraje hokejová reprezentace s Norskem. Pavel Francouz je totiž stále na cestě, a tak má tým na soupisce pouze dva gólmany.

Zápas s Norskem vysílá Český rozhlas na Radiožurnálu i na speciální stanici Radiožurnál Sport. Server iROZHLAS.cz nabídne online přenos.

3460 gramů, 51 centimetrů. Syn Patrika Bartošáka Damián přišel na svět v 9:32, tatínek to do Ostravy stihl a teď ho čeká návrat do Bratislavy.
GRATULUJEME!👪

11:32 – 11. 05. 2019

2 73

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme