Dvojitá radost Carla z Bostonu: z porodnice spěchal na zápas a vstřelil gól, pak děkoval manželce

Hokejisté Bostonu s Davidem Pastrňákem a Pavlem Zachou zvítězili v úvodním čtvrtfinále play-off NHL. Na ledě Floridy vyhráli i díky asistencím českých útočníků 5:1. Hodně emotivní den zažil střelec jedné z branek Bostonu, Američan Brandon Carlo, kterému se ráno v den zápasu narodil syn.

New York Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Brandon Carlo slaví branku do sítě Floridy

Brandon Carlo slaví branku do sítě Floridy | Zdroj: ČTK / AP

„Jistě, bylo to divoké, ale mám obrovské štěstí na spoluhráče. Zároveň jsem moc hrdý na svoji ženu, byla skvělá. Syn se narodil ve 3 hodiny v noci, byl to dost rušný den a nevěděl jsem, jestli to sem stihnu,“ usmíval se spokojený Carlo v rozhovoru pro televizi ESPN.

Že bude narození potomka motivací navíc, věděl už před zápasem trenér Bostonu Jim Montgomery. 

„Když se vám stane něco úžasného, dostanete obrovskou energii, a proto jsem věděl, že ho postavíme, když se vrátí. Narození dítěte je jako vítězství v lize, máte tři dny adrenalin jako nikdy v životě,“ vysvětlovat trenér své rozhodnutí.

Brandon Carlo tak po utkání v kabině dostal díky narození syna Crewa a vstřelené brance putovní bundu, kterou si předávají nejlepší hráči Bruins po jednotlivých duelech play-off.

Druhý otec

Americký obránce Bostonu nebyl jediným sportovcem v zámořských soutěžích, kterému se v pondělí ráno narodil syn.

Duel ve čtvrtfinále NBA ze stejného důvodu vynechal francouzský basketbalista Rudy Gobert, jehož Minnesota zvítězila v Denveru a navýšila i bez něj vedení v sérii na 2:0 na zápasy. Gobert tak bude moct proměněnými body oslavit narození dítěte až ve třetím duelu proti Denveru v noci na sobotu.

Jeho přístup i tak kritizoval ve svém podcastu bývalý vynikající střelec z NBA Gilbert Arenas. „Je to dítě, kámo, bude tam, i když se vrátíš zpátky!“ divil se Arenas jeho neúčasti v zápase. 

To Brandon Carlo může střílet další góly na počest syna Crewa už v noci na čtvrtek, kdy se Boston znovu představí na Floridě.

Tadeáš Skalický Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme