Hokejisté Rangers ukončili v NHL sérii porážek, na domácím ledě vyhráli nad Washingtonem 2:1

Hokejisté New Yorku Rangers udolali v NHL na svém ledě Washington 2:1 a zastavili sérii čtyř porážek. Ve zbývajícím utkání nedělního programu podlehlo Toronto s Davidem Kämpfem v sestavě doma Detroitu 2:4. Rozdílový gól padl v předposlední minutě.

New York Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hokejisté New York Rangers udolali v NHL na svém ledě Washington 2:1 a zastavili sérii čtyř porážek

Hokejisté New York Rangers udolali v NHL na svém ledě Washington 2:1 a zastavili sérii čtyř porážek | Zdroj: Reuters

Rangers položili základ vítězství v úvodní třetině, ve které vstřelili oba góly. Už po padesáti sekundách hry otevřel skóre Artěmij Panarin z rychlého protiútoku střelou z levého kruhu.

Pastrňák připravil dva góly a pomohl Bostonu k výhře, Zadinova gólová akce San Jose nestačila

Číst článek

Ruský útočník se v tabulce produktivity dotáhl na Davida Pastrňáka, který byl před utkáním na třetí pozici. Oba mají na kontě 59 bodů.

Ve dvacáté minutě zvýšil Alexis Lafreniere z dorážky. Washington, který odehrál druhý zápas za sebou bez zraněného Alexandra Ovečkina, už jen snížil v čase 31:03 brankou T.J. Oshieho.

V Torontu začaly padat branky od druhé třetiny a domácí vedli 1:0 a 2:1 po trefách Pontuse Holmberga a Mitchella Marnera.

Detroit vyrovnal na 1:1 střelou Dylana Larkina a patřila mu třetí třetina. V jejím úvodu proměnil Daniel Sprong sólový únik bekhendovou kličkou a v čase 58:20 prostřelil Andrew Copp z levého kruhu klubko bránicích hráčů.

U gólů z 2:1 na 2:3 si připsal Kämpf záporný bod do statistiky +/-. Výhru zpečetil Lucas Raymond při hře Toronta bez brankáře.

Výsledky NHL:

Toronto - Detroit 2:4, NY Rangers - Washington 2:1.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme