Dámy a pánové, my jsme Jelen: kapela oslavila své desáté narozeniny koncertem v O2 areně v Praze

Největší koncertní halu v Česku večer ovládli členové kapely Jelen. Oblíbená česká skupina tak oslavila deset let na hudební scéně. Český rozhlas byl u toho. Společně s nimi vystoupil i Jiří Pavlica, Hradišťan a Kateřina Marie Tichá. Skupina Jelen tak oslavila deset let na scéně.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Kapela Jelen vystoupila v O2 aréně

Kapela Jelen vystoupila v O2 aréně | Foto: Petr Klapper

„My jsme tady už vlastně od včerejšího večera a zkoušíme všechny věci na místě, aby jsme věděli, jak se bude chovat zvuk, jak se bude chovat prostor,“ říká frontman kapely Jelen, Jindra Polák, který se snaží najít pódium 10 minut před sobotním koncertem.

Přehrát

00:00 / 00:00

Koncert kapely Jelen v O2 aréně

Světla svítí, stage je postavená, diváci zatím ještě nejsou, ale budou. „Já se těším na to, až nastoupíme a zařveme si: „dámy a pánové, my jsme Jelen,“ popisuje.

K osmi členům a dechové sekci se v průběhu koncertu přidal i Jiří Pavlica s Hradišťanem. Pódium proto muselo být dostatečně velké. A jak sama skupina Jelen říká, bez písně Magdalena, tedy bez prvního velkého hitu, není koncert. Magdalenu si zazpívali společně se zpěvačkou Kateřinou Marií Tichou.

Příští rok se Jelen přesune z největšího koncertního sálu v Česku do divadel.

Kapela Jelen v O2 aréně | Foto: Petr Klapper

Jiří Štefl Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme