Jakub Brabec mění dres, z Genku přestupuje na roční hostování k nováčkovi turecké ligy Rizesporu

Fotbalový reprezentant Jakub Brabec odchází z Genku na roční hostování s opcí do kádru nováčka turecké ligy Rizesporu. Dohodu oznámil na twitteru hráčův agent Ondrej Chovanec.

Rize / Turecko Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Sparťan Jakub Brabec při oslavě svého gólu, který poslal Pražany do dalších bojů v EL

Jakub Brabec ještě v dresu pražské Sparty | Zdroj: ČTK

Pětadvacetiletý stoper by měl na severovýchodě Turecka dostat větší prostor na hřišti než v Belgii, kde v tomto kalendářním roce neodehrál ani minutu.

Brabec odcházel do Genku před dvěma roky jako přední stoper české ligy ze Sparty. V první sezoně pravidelně nastupoval a zahrál si i Evropskou ligu.

I na podzim minulé sezony patřil do sestavy, ale poté nezískal důvěru nového trenéra a od prosince neodehrál ani minutu a jen dvakrát se dostal na lavičku.

Už v zimě bylo ve hře jeho hostování v Basileji, Maccabi Tel Aviv, Legii Varšava či Trabzonsporu, ale kluby se nedohodly. Až nyní Brabce vysvobodí nováček turecké ligy. V Rizesporu se český stoper potká mimo jiné s bývalým spoluhráčem ze Sparty Léonardem Kweukem.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme